Gå til hovedindhold

Formand for Energinet.dk's Interessentforum udpeget

Publiceret d. 29.7.2010 14.12
Transport- og Energiministeren har udpeget administrerende direktør Birgit W. Nørgaard til formand for Energinet.dk's Interessentforum.

Birgit W. Nørgaard er uddannet Cand. Merc./MBA og har været administrerende direktør i Carl Bro Gruppen siden 2003.

Birgit W. Nørgaard er bestyrelsesmedlem i Danmarks Eksportråd og Danmarks Tekniske Universitet samt medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Industri og næstformand for bestyrelsen i Foreningen af Rådgivende Ingeniører FRI. Hun er tidligere bestyrelsesmedlem i Glud & Marstrand A/S, NESA A/S og Scion DTU.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.