Gå til hovedindhold

Forsk2007 sætter spot på nye energiteknologier

Publiceret d. 25.8.2010 12.58
Torsdag den 14. juni kan du få et indblik i, hvad der rører sig blandt de forskere, der arbejder med udvikling og demonstration af nye energiteknologier.

Det sker på energiforskningskonferencen Forsk2007, der finder sted i Ingeniørhuset, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.

Det er Energistyrelsen, Dansk Energi og Energinet.dk, der arrangerer konferencen, og i år vil hovedtemaerne være "Brændselscelleudviklingen i Danmark", "Bygninger og Energi" og "Partnerskaber på Energiområdet".

Dagens højdepunkt er kåringen af det bedste projekt under ForskEL-programmet, som Energinet.dk administrerer, og i prioriteringen lægger Energinet.dk vægt på, at projektet har bidraget med afgørende ny viden eller produkter inden for miljøvenlig elproduktion.

Tilmelding kan ske til Anni Christoffersen, Dansk Energi på tlf. 3530 0464 eller på ach@danskenergi.dk.

Det er gratis at deltage i konferencen. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 31. maj.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.