Gå til hovedindhold

ForskEL og ForskVE informationsmøde allerede i juni

Publiceret d. 24.8.2010 08.26
Som noget nyt præsenterer Energinet.dk i år ForskEL og ForskVE programmerne for 2011 på konferencen EnergiForsk2010 allerede i juni.

Der holdes således ikke særskilt infomøde om ForskEL og ForskVE i Fredericia i august. Konferencen finder sted i samarbejde med de øvrige energiforskningsprogrammer.

De projekter, der vil stå stærkest i kampen om ForskEL-kronerne, bliver projekter, der kredser om temaerne:

  •  Fremtidens energisystem med SmartGrids-udrulning.
  •  Morgendagens miljøvenlige elproduktion.
  •  Miljøforbedringer og effektiviseringer af eksisterende el og kraftvarmeanlæg.

ForskVE midlerne vil gå til projekter, der fremmer udbredelse af solceller, bølgekraft, biomasseforgasning eller stirlingmotorer.

På konferencen vil der foruden mange spændende oplæg blive rig mulighed for at skabe netværk og få vejledning fra de forskellige energiforskningsprogrammer. Desuden bliver vinderen af ForskEL-prisen 2010 kåret på konferencen, som finder sted:

Mandag den 21. juni 2010 kl. 9.30 - 16.00 i Ingeniørhuset, Kalvebod Brygge 31-33, København V

Deltagelse i konferencen er gratis. Tilmelding sker ved at sende en mail til uddannelse@danskenergi.dk eller på Dansk Energis hjemmeside senest mandag den 14. juni 2010.

EnergiForsk2010 arrangeres i et samarbejde mellem EUDP-sekretariatet i Energistyrelsen, Energinet.dk, Dansk Energi, Det Strategiske Forskningsråd (DSF) og Højteknologifonden.

Yderligere oplysninger
Niels Ejnar Helstrup, forskningskoordinator, Energinet.dk, neh@energinet.dk, tlf. 7622 4407

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.