Gå til hovedindhold

ForskEL-udbud 2012: Prækvalificering af konsortieansøgninger

Publiceret d. 13.5.2011 10.26
Proceduren for at komme i betragtning til at søge støtte til større konsortier er strammet op i forbindelse med ForskEL-udbud 2012.
Ligesom ved tidligere udbud, er der også for ForskEL-udbud 2012 mulighed for at søge støtte til større konsortier. Proceduren for at komme i betragtning er imidlertid strammet op, for at sikre at kun de mest kvalificerede konsortier kan modtage støtte, og at konsortier ikke bruger unødvendige ressourcer på at skrive ansøgninger, der alligevel ikke imødekommes. For mere information samt deadlines, klik her.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.