Gå til hovedindhold

ForskEL-udbud 2013: Prækvalificering af konsortieansøgninger

Publiceret d. 22.5.2012 10.17
Af 84;#Jesper Bergholdt Sørensen
For at komme i betragtning til at søge støtte til større konsortier under ForskEL-programmet skal alle konsortier prækvalificeres.

Ligesom ved tidligere udbud er der også for ForskEL-udbud 2013 mulighed for at søge støtte til større konsortier. Under sidste års udbud blev proceduren for at komme i betragtning strammet op. Det blev blandt andet gjort for at sikre, at ansøgere til konsortier ikke bruger unødige ressourcer på at skrive ansøgninger, som alligevel ikke ville kunne imødekommes.

Der er ansøgningsfrist til prækvalifikation af konsortier under udbud 2013:

 Onsdag den 27. juni 2012 kl. 12:00

Et konsortie er i denne kontekst et større og ressourcetungt projekt såvel organisatorisk, fagligt som økonomisk.

 For yderligere information om kriterier for konsortier samt skabelon for ansøgning om prækvalifikation, klik her .

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.