Gå til hovedindhold

Forskningsrapporten Energi 08 er nu klar

Publiceret d. 26.8.2010 08.32

Den fælles danske energiforskningsrapport, Energi 08, er nu på gaden.

Det er anden gang, at ForskEL-programmet, der administreres af Energinet.dk, sammen med Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram, Det Strategiske Forskningsråd, Dansk Energi og Højteknologifonden udsender en samlet oversigt over deres aktiviteter.

Energi 08 gør status for den danske energiforskning i perioden april 2007 - marts 2008 og indeholder bl.a.:

  • Kontaktdata for mere end 350 aktuelle danske energiforskningsprojekter
  • Formålsbeskrivelse af de ca. 125 projekter, der er bevilget i perioden
  • Resultater af de ca. 90 projekter, der er afsluttet i perioden
  • En række tværgående forskningspolitiske og teknologiske artikler, herun-der udvikling af et intelligent elsystem, biobrændstoffer, biomasseforgas-ning, energimaterialer og boligkomfort.

Energiforskningsrapporten for 2008 er gratis og kan om kort til bestilles via Bibliotek på Energinet.dk's hjemmeside eller downloades som PDF-fil her. Rapporten vil snarest også kunne downloades i en engelsk version.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.