Gå til hovedindhold

Første årsauktion over gaskapacitet afholdes på PRISMA

Publiceret d. 4.2.2014 13.26
Den 3. marts 2014 vil Energinet.dk deltage med kapaciteter til salg på den første ordinære årsauktion på PRISMA
I alt 27 større europæiske transmissionsselskaber vil deltage i denne auktion, som markerer endnu et skridt hen imod fuldførelsen af det arbejde, som Energinet.dk har deltaget i med henblik på etablering af et integreret europæisk gasmarked, hvor årskapacitet udbydes før gasårets start.
 
Kapaciteten sælges således på samme måde og på samme tid som i de øvrige lande, der deltager med mængder på auktionen.
 
Fra i går kunne kunder og andre interesserede se de mængder på selve PRISMA platformen, som bliver udbudt til salg i de forskellige lande.
 
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.