Gå til hovedindhold

Fortsat stor søgning til PSO-programmerne ForskEL og ForskVE

Publiceret d. 10.9.2012 11.02

Da fristen for ansøgning om støtte fra PSO-programmerne ForskEL og ForskVE var udløbet den 6. september, var der til de to programmer registreret i alt 70 ansøgninger med en samlet støtteanmodning på ca. 384 mio. kr. Interessen for programmerne er således igen i år på det samme stabile niveau, der er set de foregående år.

Der uddeles i år i alt 180 mio. kr. i de to programmer. Ansøgningerne fordeler sig jævnt over alle de teknologiske indsatsområder, der er udbudt. Dog er der ligesom sidste år en mindre overvægt af ansøgninger inden for Smart Grid, bølgekraft og vindkraft.

Nu begynder evalueringerne af de modtagne ansøgninger, og den endelige plan for udmøntningen af programmerne forventes at kunne offentliggøres i begyndelsen af december.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.