Fra 1. juli afregnes regulerkraft til marginalprisen | Energinet

Fra 1. juli afregnes regulerkraft til marginalprisen

Publiceret d. 29.7.2010 14.05

Den 1. juli 2006 ændres principperne for prissættelsen af regulerkraft. Ændringen sker som følge af Danmarks integration i det fællesnordiske regulerkraftmarked. Med de nye regler vil regulerkraft som hovedregel blive afregnet til marginalpris. Principperne for afregning af balancekraftprisen ændres ikke.

De nærmere regler fremgår af vedlagte notat, som indgår i Energinet.dk markedsforskrifter.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.