Gå til hovedindhold

Gas Release Programme

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
Energinet.dk understøtter DONG Energy’s ”Gas Release” auktioner ved at tilbyde en hurtigere procedure for en potentiel transportkunde. Dette er nødvendigt for at muliggøre, at nye ikke-registrerede kunder kan byde på DONG’s auktioner for gas.

Tidsfrist forud for den første auktion
Ansøgere til forudgodkendelse forud for den første auktion den 30. august 2006 skal kontakte Energinet.dk senest den 7. august 2006.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.