Gå til hovedindhold

Gaslagerkapacitet sættes på auktion

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
Energinet.dk har nu indkøbt de ydelser på gaslageret i Lille Torup, der er behov for til eventuel nødforsyning af de danske naturgasforbrugere.
Det betyder, at Energinet.dk Gaslager for lageråret 2008/09 udbyder de resterende mængder til salg via auktion. Det drejer sig om i alt 4.356 mio. kWh uafbrydelig volumenkapacitet, som sættes til salg på auktioner den 14. og 16. april.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.