Gå til hovedindhold

Gasmarked: Transportkunder skal være opmærksomme på alternativ gasforsyning ved vedligehold

Publiceret d. 16.8.2010 08.31
Tyraplatformen vil være lukket for vedligehold I perioden 15.-21. august 2010, begge dage inklusive.

Også gasdøgnet 22. august vil muligvis blive påvirket, da produktionen skal bruge lidt tid på at komme op på normalt niveau igen.

De to danske gaslagre skal stå for hovedgasforsyningen i perioden. Kapaciteten på alle andre punkter i transmissionssystemet vil ikke blive påvirket af perioden med vedligehold af Tyraplatformen, og Energinet.dk vil køre gassystemet normalt.

Vi anbefaler vores transportkunder at være særligt opmærksomme på deres nomineringsbekræftelser og generelt være forberedte på ændringer i perioden.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.