Gå til hovedindhold

Gasrør krydser veje uden at give store trafikgener

Publiceret d. 5.6.2012 08.19
Det er en teknisk udfordring, når gasledningen skal krydse veje, vandløb, beskyttede naturområder og den eksisterende gasledning. Læs i det nye Ellund-Egtved Nyhedsbrev, hvad Energinet.dk gør for at løse de udfordringer.

Det igangværende anlægsarbejde er i dag synligt på lange strækninger fra Egtved og sydover. Det er uundgåeligt, at de direkte berørte borgere generes af anlægsarbejdet. Der bliver imidlertid udfoldet store bestræbelser på, at anlægsarbejdet giver så få gener som muligt. Derfor bores gasrøret under, når veje skal krydses. Derved generes trafikken ikke når gasledningen lægges.

Læs mere her

 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.