Gå til hovedindhold

Global screening af "Power-to-Gas" og BioSNG-projekter

Publiceret d. 12.11.2013 15.31
På foranledning af Energinet.dk er udarbejdet en rapport, der beskriver mere end 50 globale og aktuelle projekter indenfor "el til gas" og fremstilling af biosyntetisk naturgas (BioSNG).
​Rapporten Global screening of projects and technologies for Power-to-Gas and Bio-SNG er udarbejdet af Dansk Gasteknisk Center. Den beskriver mere end 50 aktuelle projekter i 15 lande indenfor fremstilling af VE-gas ved hjælp af elektrolyse eller biomasseforgasning, og hvor sigtet er fremstilling af VE-gas, der potentielt kan tilføres gasnettet. Rapporten giver med konkrete beskrivelser af de enkelte projekter et aktuelt overblik over state-of-the-art for de to teknologiområder.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.