Gå til hovedindhold

Halvdelen af Bornholm ramt af strømafbrydelse i nat

Publiceret d. 29.7.2010 14.11
Omkring halvdelen af elforbruget på Bornholm blev afbrudt i nat kl. 3.15, da der opstod en fejl på Østkrafts blok 6 i Rønne.

Elforsyningen var igen normal kl. 4.05, da produktionen på de øvrige kraftværksblokke var blevet sat vejret.

Indtil søkablet til Sverige er blevet repareret, efter at det blev revet over den 22. december, må elforbruget på Bornholm dækkes af Østkrafts anlæg. Østkraft forventer, at reparationen af kablet vil være afsluttet i slutningen af januar. Dog er reparationstiden afhængig af vejret. 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.