Gå til hovedindhold

Hans Schiøtt ny formand for Elmuseet

Publiceret d. 29.7.2010 14.16
Hans Schiøtt, medlem af bestyrelsen for Energinet.dk, er valgt som ny formand for Elmuseets bestyrelse.

Hans Schiøtt var indtil årsskiftet formand for Eltra og det århusianske energiselskab NRGi. Han har været rådmand i Århus med ansvar for forsyning og tekniske anliggender. Professionelt er han fysiker med mange års ansættelse ved Århus universitet.

Hans Schiøtt afløser Bent Agerholm, som har tjent museet godt gennem fem år.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.