Højspændingsledning og togdriften mellem Horsens og Skanderborg | Energinet

Højspændingsledning og togdriften mellem Horsens og Skanderborg

Publiceret d. 29.7.2010 13.55

Togdriften mellem Horsens og Skanderborg har været indstillet angiveligt på grund af en nedstyrtet højspændingsledning ved Hovedgård.

Energinet.dk og Banedanmark har været på stedet og konstateret, at der ikke er faldet en ledning ned.

Der er tale om højspændingsledninger på 150 og 400 kV, som krydser jernbanen. Ledningerne har på grund af isslag pisket, men ikke usædvanligt. Energinet.dk vurderer, at der ikke er - og heller ikke har været - fare for togtrafikken.

Status kl. 13.59.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.