Gå til hovedindhold

Høring: Nye bestemmelser for distributionsnet og forbrugeranlæg

Publiceret d. 6.7.2012 04.48
Af 80;#Lene Egeberg-Gjelstrup
Dansk Energi og Energinet.dk inviterer til Workshop den 22. august 2012 om ENTSO-E Draft Demand Connection Code

ENTSO-E (det europæiske TSO-samarbejde) har sendt Draft Demand Connection Code (DCC) med udkast til fælles regler for distributionsnet og forbrugsanlæg i offentlig høring. Alle interessenter har mulighed for at afgive kommentarer til udkastet. Høringsperioden er fra 27. juni  - 12. september 2012.

I et samarbejde mellem Dansk Energi og Energinet.dk holdes der derfor en workshop med det formål at præsentere baggrunden for de kommende fælles europæiske bestemmelser. De væsentligste forhold vil blive diskuteret for derigennem at give danske interessenter den bedste baggrund for at afgive deres høringskommentarer til ENTSO-E.

Se mere om programmet og tilmelding

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.