Gå til hovedindhold

Høring om nye bindende regler for driftssikkerhed

Publiceret d. 26.9.2012 08.47
Energinet.dk inviterer 8. oktober danske aktører til informationsmøde om ENTSO-E’s udkast til nye fælleseuropæiske regler for driftssikkerhed.

Det europæiske TSO-samarbejde ENTSO-E  sendte den 3. september ”Draft Network Code for Operational Security (OS NC)” i offentlig høring. Udkastet indeholder forslag til nye fælleseuropæiske regler for driftssikkerhed og stiller krav til TSO’er, netvirksomheder, produktionsanlæg og forbrugeranlæg.

Alle interessenter kan indmelde kommentarer på ENTSO-E’s hjemmeside frem til den 3. november. Derfor inviterer Energinet.dk til informationsmøde med det formål at give danske interessenter den bedst mulige baggrund for at afgive høringskommentarer til ENTSO-E.

Se dagsorden og tilmeld dig her

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.