Gå til hovedindhold

Høringsfrist forlænges

Publiceret d. 2.9.2010 10.58
Miljøcenter Århus har besluttet at forlænge høringsfristen for forslag til kommuneplantillæg med VVM for udvidelse af Energinet.dk's naturgaslager ved Ll. Torup.

Høringsfristen forlænges med 8 uger frem til den 19. maj 2010. Og der vil i den forlængede høringsfase blive afholdt et offentligt møde, som vil blive annonceret særskilt.

- Beslutningen om at forlænge høringsfristen hilser vi velkommen. Det er en stor sag, og det er vigtigt, at borgerne har rigtig god tid til at sætte sig ind i den og debattere den, så miljøcenteret får det bedst mulige grundlag for at træffe sin beslutning, siger Energinet.dk's gaslagerchef Leif Hansen.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.