Horns Rev 2-kabel: Rejsegilde på bygning til kompenseringsspole | Energinet

Horns Rev 2-kabel: Rejsegilde på bygning til kompenseringsspole

Publiceret d. 29.7.2010 13.19

Energinet.dk har holdt rejsegilde på bygningen, der i Blåbjerg Klitplantage tæt ved Vestkysten nordvest for Varde skal rumme en stor kompenseringsspole ved overgangen mellem søkablet fra de kommende havmøller på Horns Rev og landkablet til det overordnede transmissionsnet.

- Vi har et godt samarbejde med entreprenøren Davidsen Partnere, som følger tidsplanen, siger projektleder på reaktorbygningen, civilingeniør Claus Weismann fra Energinet.dk.

Det er endda lykkedes at høvle ca. en måned af den oprindelige tidsplan, hvilket betyder, at bygningen nu kan modtage reaktoren allerede i uge 47.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.