Gå til hovedindhold

Informationsmøde om energiforskning

Publiceret d. 29.7.2010 14.15
Den 30. august afholdte Energinet.dk sammen med Energistyrelsen, Forskningsstyrelsen og Elfor informationsmøde forud for dette års forskningsprogrammer på energiområdet.

Under PSO-ordningen, som Energinet.dk administrerer, indkaldes ansøgninger om tilskud til forskning, udvikling og demonstration for udnyttelse af miljøvenlige elproduktionsteknologier. Der udbydes en ramme på 130 mio. kr. til PSO-tilskud i 2006 samt en supplerende ramme på 30 mio. kr. til PSO-tilskud i 2005.

På informationsmødet var der foruden praktisk information om ansøgningsprocedurer o.lign. en række indlægsholdere. Torsten Schack Pedersen, ordfører for teknologi og videnskab, MF, Venstre orienterede om regeringens forskningsstrategi. Blandt talerne var også den nye direktør for højteknologifonden Carsten Gaarn-Larsen, som talte om energiforskningens samspil med erhvervslivet.

Se program og indlæg her.

Detaljerede oplysninger om dette års PSO-program, ansøgningsfrist m.m. findes her.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.