Gå til hovedindhold

Informationsmøde på Fanø

Publiceret d. 21.1.2011 10.28
Energinet.dk inviterer til informationsmøde om nyt kabel mellem Danmark og Holland.

Energinet.dk planlægger at etablere en stærkstrømsforbindelse mellem Endrup i Sydjylland og Eemshaven i Holland. Kabelforbindelsen, der bliver gravet ned både på land og i havet, kommer til at gå gennem Vadehavet. Og Energinet.dk inviterer nu alle interesserede til informationsmøde om projektet.

På mødet vil Energinet.dk præsentere projektet og de konkrete planer for ruteforslag over Fanø med skitsering af anlægsteknik og påvirkning af natur og miljø.

Energinet.dk undersøger to mulige ruter. En rute syd om Store Darum og videre ud i Vadehavet langs Knudedyb og en rute syd om Esbjerg, over Fanø gennem Fanø Klitplantage. Der vil ikke blive etableret synlige anlæg på Fanø, og alle graveområder vil blive retableret.
 
Informationsmødet på Fanø holdes tirsdag den 25. januar 2011 kl. 19.00 - 21.00 på Fanø Krogaard.

Pressemateriale (Fakta, baggrund, kort og informationsfolder om COBRAcable)

Yderligere oplysninger
Poul-Jacob Vilhelmsen, chefprojektleder, Energinet.dk, pjv@energinet.dk, mobil 2333 8675

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.