Gå til hovedindhold

Interessentforum klar

Publiceret d. 29.7.2010 14.12
Transport- og energiminister Flemming Hansen har nu udpeget hele det interessentforum, der skal rådgive Energinet.dk.

Birgit W. Nørgaard, adm. direktør for Carl Bro Gruppen, kunne allerede i november sætte sig for bordenden, men nu er også de 22 menige medlemmer af interessentforum udpeget efter indstilling fra en række organisationer. Det drejer sig bl.a. om repræsentanter fra el-, varme- og gassektoren, fra branche- og miljøorganisationer samt fra universiteterne.

Lovgrundlaget for Energinet.dk fastsætter, at ministeren udpeger et rådgivende interessentforum, som repræsenterer et bredt udsnit af interessenter. Interessentforummet har ikke nogen besluttende myndighed, men skal udtale sig til Energinet.dk’s ledelse om virksomhedens overordnede planer og strategier.

Interessentforum skal mødes mindst én gang om året. Første møde bliver torsdag den 30. marts 2006.

Se sammensætningen ...

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.