Interessentforums udtalelse om Energinet.dk's Systemplan 2007 | Energinet

Interessentforums udtalelse om Energinet.dk's Systemplan 2007

Publiceret d. 29.7.2010 13.35
Energinet.dk's interessentforum har på sit møde 2. november 2007 afgivet en udtalelse om Energinet.dk's systemplan

Interessentforum udtaler bl.a.:

Systemplanen peger på en række områder, hvor de rammebetingelser, Energinet.dk har for at varetage denne (Energinet.dk's, red.) opgave, ikke er optimale. Der er et presserende behov for, at der politisk træffes langsigtede beslutninger om plangrundlaget for den danske el- og gasinfrastruktur.

Interessentforums udtalelse kan ses her

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.