Gå til hovedindhold

International gaskonference i København

Publiceret d. 19.8.2014 11.47
Tivoli Congress Center og København danner rammen om den anerkendte gaskonference, IGRC, i september.
​København er blevet udvalgt som værtsby for den prestigefyldte konference, hvilket betyder, at DGC, Dansk Gasteknisk Center, er hovedarrangør. Som medvært kommer Energinet.dk til at spille en central rolle i forbindelse med konferencen.
 
IGRC, som står for International Gas Union Research Conference, er den førende konference indenfor gasforskning på verdensplan, og det forventes at op mod 800 deltagere fra 44 lande vil lægge vejen forbi konferencen.
 
Programmet byder på mere end 400 præsentationer fordelt på indlæg, workshops og postersessioner, som dækker alle aktuelle gastekniske emner lige fra udvinding til slutanvendelse – nu og i fremtiden.
 
Det hele løber af stablen fra d. 17. til d. 19. september 2014.
 
Læs mere og få sidste nyt på IGRC14’s hjemmeside.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.