Gå til hovedindhold

International workshop om design af fremtidens elmarked

Publiceret d. 10.5.2011 13.55

Energinet.dk og UWIG holder den 22.-23. juni 2011 en workshop om fremtidens elmarked. Workshoppen handler om integrationen af store andele af vedvarende energi og et fremtidigt energisystem, der i høj grad bygger på ukontrollerbare energikilder. Er elmarkedet klar til denne udfordring? Det er et af de helt centrale spørgsmål på workshoppen, hvor eksperter fra Europa og USA vil fremlægge erfaringer og drøfte fremtidens udfordringer for elmarkedet.

Workshoppen, som foregår på engelsk, holdes i Danmark hos Energinet.dk, og tilmelding kan ske på nedenstående link.  

Utility Wind Integration Group (UWIG) er en amerikansk non-profit forening med ca. 150 medlemmer, som arbejder for at fremme integrationen af vindkraft og udviklingen af vindteknologi. Foreningen har bl.a. til formål at hjælpe og vejlede industrien i spørgsmål vedrørende vindkraftprojekter og at få industrien til at engagere sig i såvel nationale som internationale tiltag.

Tilmelding og yderligere information om workshoppen her.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.