Gå til hovedindhold

Invitation til ENTSO-E Nordsømøde i Bruxelles

Publiceret d. 24.2.2014 09.27
TYNDP-møde i ENTSO-E's Nordsøgruppe 31. marts.

31. marts holder ENTSO-E, organisationen af europæiske Transmission System Operators for elområdet, workshop i Bruxelles om fremtidens netudvikling.

Energinet.dk offentliggjorde 20. februar en lignende invitation for ENTSO-E’s Østersøgruppe. Bruxellesmødet er for ENTSO-E’s Nordsøgruppe, North Sea Region, og er ligeledes et møde om forberedelserne inden offentliggørelsen af den næste TYNDP-plan - Ten Year Network Development Plan - samt arbejdet med Regional Investment Plan 2014.

Deltagerne vil få mulighed for at høre om seneste fremskridt med planerne og om de foreløbige resultater. Der vil også være mulighed for at diskutere planerne.
Mødet holdes hos ENTSO-E, Avenue de Cortenbergh 100, Bruxelles.

Du kan finde ENTSO-E's dagsorden her.
Tilmelding skal ske til ENTSO-E ved Mrs. Thanh-Thanh Le Thi (thanh-thanh.lethi@entsoe.eu) senest 17. marts 2014.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.