Gå til hovedindhold

Invitation til TYNDP-møde i Stockholm

Publiceret d. 20.2.2014 07.44
Møde i ENTSO-E’s Østersøgruppe inden offentliggørelsen af den næste TYNDP-plan.

​18. marts holder ENTSO-E, organisationen af europæiske Transmission System Operators for elområdet, workshop i Stockholm om fremtidens netudvikling.

Mødet sker i ENTSO-E’s Østersøgruppe, Baltic Sea Region, og er dels en del af forberedelserne inden offentliggørelsen af den næste TYNDP-plan - Ten Year Network Development Plan - dels arbejde med Regional Investment Plan 2014. Deltagerne vil få mulighed for at høre om seneste fremskridt i arbejdet med planerne og om de foreløbige resultater. Der vil også være mulighed for at diskutere planerne.
På workshoppen vil der være præsentationer med input fra en aktør i branchen samt en regulator.

Mødet holdes på Radisson Blu Arlanda Airport Conference.

Du kan finde ENTSO-E's dagsorden her og den engelske invitation her.

Tilmelding skal ske til ENTSO-E ved Mrs. Thanh-Thanh Le Thi (thanh-thanh.lethi@entsoe.eu) senest 12. marts 2014.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.