Gå til hovedindhold

Jan Ingwersen er udnævnt til ENTSOG General Manager

Publiceret d. 18.12.2015 11.25
Jan Ingwersen fra Energinet.dk er netop, på ENTSOGs 24. generalforsamling, blevet udnævnt som ny General Manager for ENTSOG for perioden 2016-2018.


Jan Ingwersen har siden 1. januar 2014 været ansat som Business Area Manager for Market i ENTSOG, og kender altså derfor organisationen indefra. Han bliver i sin nye rolle ansvarlig for hele ENTSOG-organisationen, men er fortsat ansat i Energinet.dk.
 
Han har arbejdet i gasbranchen i mere end 25 år, både i Gastra, DONG Energy og flere ledende stillinger i Energinet.dk, hvor han også har siddet i Energinet.dks Interessentforum. Han er uddannet fra Aalborg Universitet, suppleret med uddannelser fra CBS i København og IMD i Schweiz.

 
ENTSOGs generalforsamling har samtidig udpeget en ny bestyrelse for de næste tre år, hvorfra Torben Brabo, gasdirektør i Energinet.dk, nu udtræder efter 6 års deltagelse i bestyrelsen. Energinet.dk deltager derfor ikke i bestyrelsesarbejdet de næste tre år, men vil stadig prioritere ENTSOGs arbejdsgrupper og generalforsamlinger samt følge ENTSOGs strategiske og udviklingsmæssige arbejder.
 
Jan Ingwersens udnævnelse som ENTSOG General Manager og med administrerende direktør i Energinet.dk, Peder Ø. Andreasens rolle som præsident for ENTSO-E understreger Energinet.dks engagement i udviklingen af det europæiske el- og gasmarked i de kommende år.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.