Gå til hovedindhold

Køb af gaslager sætter Energinet.dk på observationsliste

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
Kreditvurderingsfirmaet Standard & Poor’s har sat Energinet.dk på observationslisten, hvad angår virksomhedens kreditvurdering på AA+ vedrørende langfristet gæld.

Standard & Poor’s finder, at Energinet.dk’s kommende drift af gaslageret i Lille Torup økonomisk set er mere usikker end virksomhedens øvrige transmissionsaktiviteter, fordi gaslageret skal drives i konkurrence med Dong Energy’s lager.

Energinet.dk’s kreditvurdering på A-1+ vedrørende kortfristet gæld er ikke kommet på observationslisten, men er tværtimod blevet bekræftet af Standard & Poor’s.

Læs Standard & Poor's opdatering af Energinet.dk's rating her

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.