Gå til hovedindhold

Konferencen om fremtidens energiforsyning den 22. februar 2005

Publiceret d. 29.7.2010 14.17
Bestyrelsesformand Niels Fog deltog på konferencen med et indlæg, som havde titlen "Dansk energiforsyningsstrategi og Energinet.dk".
Fogs indlæg kan hentes som PowerPoint-præsentation (1,83 Mb) eller pdf-fil (2,38 Mb).
 
I indlægget vises på dias 27 den første side af en animation, som Eltra har lavet, der illustrerer, hvordan stormen den 8. januar påvirkede de danske vindmøller. For hvert kvarter vises vindproduktionens størrelse og geografiske placering i de dramatiske døgn.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.