Kontek-kablet kommer først i drift 20. april | Energinet

Kontek-kablet kommer først i drift 20. april

Publiceret d. 29.7.2010 13.28

Energinet.dk har opdaget en utæthed på endnu en muffe på søkablet mellem Gedser og Rostock. Omfanget af lækagen er lille, men det er besluttet at reparere muffen nu, da kabelskibet HP Lading i forvejen er i farvandet for at reparere en anden muffe.

Reparationen vil afhængigt af vejret vare omkring 14 dage. Da der er planlagt revision af Kontek-forbíndelsen i uge 16, vil kablet først komme i drift den 20. april.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.