Konti-Skan forbindelsen atter i gang med nedsat kapacitet | Energinet

Konti-Skan forbindelsen atter i gang med nedsat kapacitet

Publiceret d. 29.7.2010 13.20

Begge Konti-Skan-forbindelser over Kattegat på i alt 740 MW har været ude af drift det seneste døgn, efter et anker i tirsdags blev trukket gennem kabelfeltet med de to søkabler, der ligger mellem Læsø og Sverige.

- Det ene kabel - Konti-Skan 2 - er nu atter spændingssat og er derfor frigivet til kommerciel drift, oplyser vagthavende ingeniør hos Energinet.dk, Mette Kiel Jørgensen.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.