Kortvarig strømafbrydelse på Bornholm natten til lørdag | Energinet

Kortvarig strømafbrydelse på Bornholm natten til lørdag

Publiceret d. 29.7.2010 14.09
Et havari på Østkrafts blok 5 kl. 4.05 betød, at ca. 25 pct. af Bornholm kortvarigt mistede strømmen i nat.

Produktionen på blok 5 blev erstattet af fire dieselanlæg, som blev koblet på nettet kl. 4.12. Herefter blev de forbrugere, der var uden elforsyning, løbende koblet på nettet igen. Lidt før kl. 5 var elforsyningen igen normal.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.