Magnetfelt-status: Dansk praksis følger udlandet | Energinet

Magnetfelt-status: Dansk praksis følger udlandet

Publiceret d. 29.7.2010 13.31
Dansk praksis i forhold til magnetfelter fra elanlæg følger de seneste internationale vurderinger og anbefalinger.

Det konkluderer elbranchens Magnetfeltudvalg i en statusrapport, der peger på, at Danmark siden 1993 har haft de danske sundhedsmyndigheders forsigtighedsprincip og en politik, som minder meget om det, verdenssundhedsorganisationen WHO nu anbefaler.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.