Magnetfelter: Ny brochure på gaden | Energinet

Magnetfelter: Ny brochure på gaden

Publiceret d. 29.7.2010 13.18
Elbranchens magnetfeltudvalg har nu udgivet en ny version af brochuren "Om magnetfelter", som på en overskuelig og lettilgængelig måde beskæftiger sig med de faktiske forhold i elforsyningen og forskernes vurdering af sundhedsrisikoen ved at opholde sig i nærheden af magnetfelter.
Hent brochuren her ...
Den kan også rekvireres på kommunikation@energinet.dk
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.