Gå til hovedindhold

Manuelle reguleringsreserver

Publiceret d. 29.7.2010 13.52
Energinet.dk indgår indtil videre ikke nye langvarige bilaterale aftaler vedrørende manuelle op- og nedreguleringsreserver i Vestdanmark
Mængden af langvarige aftaler ventes at nå loftet i begyndelsen af 2008, og for ikke at trække likviditet ud af de løbende udbud og bevare muligheden for løbende at kunne tilpasse reserveporteføljen, ønsker Energinet.dk ikke at indgå flere langvarige aftaler på området. Læs mere
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.