Markedskobling mellem Danmark og Tyskland relanceres i første kvartal 2009 | Energinet

Markedskobling mellem Danmark og Tyskland relanceres i første kvartal 2009

Publiceret d. 29.7.2010 13.09

MCC – European Market Coupling Company - arbejder på at tilpasse markedskoblingssystemet, så der igen kan indføres markedskobling mellem Danmark og Tyskland. Målet er, at systemet er klar til relancering i løbet af første kvartal 2009.

I slutningen af september blev der introduceret markedskobling mellem Danmark og Tyskland. Imidlertid viste der sig så alvorlige problemer med optimeringsmekanismen, at det har været nødvendigt midlertidigt at suspendere markedskoblingen. 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.