Mere plads i transmissionsnettet mellem Jylland og Tyskland | Energinet

Mere plads i transmissionsnettet mellem Jylland og Tyskland

Publiceret d. 29.7.2010 13.56
Fra den 1. februar bliver der mulighed for større eludveksling mellem Tyskland og Vestdanmark
Gennem nogle måneder har E.ON Netz og Energinet.dk undersøgt muligheden for at øge transmissionskapaciteten på grænsen mellem Tyskland og Jylland. Resultaterne af undersøgelserne viser, at det er muligt at øge kapaciteten fra Danmark til Tyskland til 1.500 MW mod tidligere 1.200 MW. Fra Tyskland til Danmark bliver kapaciteten 950 MW mod tidligere 800 MW. Det er forstærkninger af transmissionsnettet især i det nordlige Tyskland, som har gjort det muligt at øge transportkapaciteten.
 
Læs mere her
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.