Miljødeklarationer 2005 for el leveret i Øst- og Vestdanmark | Energinet

Miljødeklarationer 2005 for el leveret i Øst- og Vestdanmark

Publiceret d. 29.7.2010 14.08
Energinet.dk har beregnet miljødeklarationer for el leveret til slutkunder i Øst- og Vestdanmark i 2005.

Miljødeklarationerne er individuelle for Øst- og Vestdanmark, da elsystemerne ikke er sammenhængende.

Miljødeklarationerne og en samlet opgørelse af miljøpåvirkninger fra el- og kraftvarmeproduktionen i Danmark i 2005, samt en 10 års prognose for udviklingen bliver publiceret fra Energinet.dk 1. maj 2006.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.