Gå til hovedindhold

Miljøministeren besvarer spørgsmål om udvidelse af gaslager

Publiceret d. 2.9.2010 10.58
Læs svaret på §20-spørgsmålet

Miljøminister Troels Lund Poulsen (V) har 9. februar 2010 svaret på spørgsmål fra Enhedslistens Per Clausen vedrørende udledning af saltvand til Lovns Bredning i Limfjorden fra Energinet.dk's gaslager i Ll. Torup.

Miljøministeren forholder sig i sit svar til, at Miljøcenter Århus i sin VVM-redegørelse ikke vurderer, at udvidelsesprojektet vil påvirke miljøet væsentligt.

Udledningen af saltvand vil ske, hvis Energinet.dk får tilladelse til udvidelsespro-jektet fra Miljøcenter Århus.

Se miljøministerens svar.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.