Gå til hovedindhold

Miljøvurdering af udbud 2014

Publiceret d. 20.12.2013 12.23
Energinet.dk har udarbejdet den årlige miljøvurdering af 2014-udbuddet, som I år også omfatter ForskVE.
​Energinet.dk har udarbejdet en miljøvurdering af ForskEL og ForskVE udbud 2014. Som noget nyt omfatter vurderingen i år også ForskVE-projekter.

Miljøvurderingen er en vurdering af, hvordan og i hvor høj grad de støttede projekter bidrager til målene for ForskEL og ForskVE, den direkte miljøpåvirkning fra projekterne samt hvordan projekterne arbejder med nedbringelse af miljøpåvirkninger.

Miljøvurderingen er udarbejdet i samarbejde med og Det Danske Center for Miljøvurdering, Aalborg Universitet.

Læs mere
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.