Gå til hovedindhold

Naturgas: Skanled-projektet indstilles

Publiceret d. 2.9.2010 10.58

Partnerne bag Skanled - som Energinet.dk er en del af - har i dag besluttet at indstille de videre projektaktiviteter på grund af den øgede kommercielle risiko samtidig med, at den globale økonomiske udvikling har medført usikkerhed omkring efterspørgslen på naturgas.

Se Gassco's pressemeddelelse her.

For yderligere information:
Gasdivisionsdirektør Peter A. Hodal, Energinet.dk, tlf. . 23 33 87 00.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.