Gå til hovedindhold

Nord Pool planlægger gasbørs

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
Nord Pool Spot AS, Nord Pool ASA og Energinet.dk planlægger at starte en gasbørs til oktober.

Formålet med gasbørsen er at skabe en transparent og troværdig dansk gaspris.

Princippet for handel på gasbørsen vil være kontinuerlig handel med fysiske produkter. Leveringspunktet for handel vil være det virtuelle danske handelspunkt GTF (Gas Transfer Facility), hvor handel allerede sker i dag.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.