NordPool - Prisloft hører ikke hjemme i et frit marked | Energinet

NordPool - Prisloft hører ikke hjemme i et frit marked

Publiceret d. 29.7.2010 14.07
Jørn Limann: Det er planøkonomi at regulere vestdanske elpriser

- Drop sagen mod Elsam, for et prisloft ikke hører hjemme i et frit marked, lyder det fra chefen for Nord Pool Spot, Jørn Limann. I et interview med Nyhedsmagasinet OmEnergi tøver han ikke med at betegne det som planøkonomi med regulerede priser, hvis de danske konkurrencemyndigheder gør alvor af at lægge loft over Elsams priser.

- Har Elsam taget for høje priser, så giv dem i stedet en bøde, der står i forhold til den uretmæssige gevinst - og lad det være godt med det, siger Jørn Limann til Nyhedsmagasinet OmEnergi.

Læs hele interviewet i nyhedsmagasinet…

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.