Notat om svensk håndtering af flaskehalse | Energinet

Notat om svensk håndtering af flaskehalse

Publiceret d. 29.7.2010 14.07
Svenska Kraftnäts politik med at reducere kapaciteten på forbindelserne til Danmark, når der er interne flaskehalse, har store negative effekter på det danske marked og er i strid med intentionerne bag EU's indre energimarked.
Energinet.dk har fået vurderet om Svenska Kraftnäts politik er i strid med EU’s konkurrencelovgivning. Konklusionerne fremgår af notatet ”Konkurrencemæssig vurdering af håndteringen af kapacitetsbegrænsninger i det svenske transmissionsnet”, som er udarbejdet af Copenhagen Economics.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.