Gå til hovedindhold

Ny DataHub Markedsrapport på gaden

Publiceret d. 24.8.2016 13.20
Energinet.dk har i dag offentliggjort den tredje udgave af DataHub Markedsrapport (tidligere detailmarkedsrapporten), med nøgletal og statistik baseret på data fra DataHub – Danmarks centrale register over målepunkter og elforbrug i Danmark.

Energinet.dk arbejder løbende på at sikre en aktiv formidling af relevant information om elmarkedet til både elbranchen, myndigheder og andre aktører med interesse for detailmarkedet for el.

Formålet med DataHub Markedsrapporten er at understøtte den generelle transparens i elmarkedet ved at vise en række nøgletal og statistik baseret på data fra DataHub.

Eksempler på data fra rapporten er:
- Elforbrugsstatistik
- Elleverandører og elkunders aktivitet i markedet (leverandørskift m.v.)
- Markedskoncentrationsindeks

Nye tiltag i DataHub Markedsrapport nr. 3
I DataHub Markedsrapport nr. 3 er der en række nye tiltag, for eksempel er det nu muligt at se udviklingen i det totale elforbrug fordelt på landets kommuner.

Læs DataHub Markedsrapport nr. 3 her

I tillæg til de viste nøgletal er der mulighed for at hente udvalgte baggrundsdata i excel-format, samt læse om de forudsætninger, der ligger til grund for udtrækkene.

 

Denne nyhed er overført fra en tidligere hjemmeside og nogle link virker derfor ikke længere. For yderligere information, find emnet via forsiden.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.