Gå til hovedindhold

Ny hjemmeside om det danske naturgasmarked

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
Energinet.dk lancerer i disse dage en ny hjemmeside, som er etableret i samarbejde med de danske distributionsselskaber på naturgasområdet.

Hjemmesiden, som har adressen www.gasmarked.dk, erstatter www.gasmarked2004.dk, som den danske gasbranche lancerede i forbindelse med åbningen af det danske gasmarked.

Den nye hjemmeside indeholder information til forbrugere om mulighederne for leverandørvalg, så hvis du vil vide, hvem du som privatforbruger af naturgas kan få leveret gassen af, finder du fx en liste over leverandører på hjemmesiden og en vejledning i, hvad du skal gøre for at skifte leverandør.

Den nye side er også henvendt til gasleverandører, som bl.a. kan hente information om et nyt fælles regelsæt, som gælder for hele Danmark.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.