Gå til hovedindhold

Ny mast er kommet op at stå

Publiceret d. 10.2.2012 12.17
Alt gik, som det skulle, da Energinet.dk onsdag og torsdag rejste den første nye designmast ved Kassø i Sønderjylland.

 - Selv om det var første gang, vi satte den nyudviklede rørmast op, gik det overraskende glat, fortæller Christian Jensen, som er projektleder på den nye 400 kilovolt forbindelse mellem Kassø og Tjele. Vi havde regnet med, at det ville tage 2-3 dage den første gang, men montørerne klarede det på halvanden dag.

- Vi regner med, at vi efter lidt mere træning kan rejse én mast om dagen. Det betyder, at vi vil være klar til at trække ledninger mellem de første 17 master i sidste halvdel af marts, siger Christian Jensen.


Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.